Zakelijk - Tele2

Connected
Lounge

on Tour

De laatste editie van Connected Lounge on Tour vond op 21 juni jongstleden plaats in een overvol Pathé Theater in Delft. De reeks evenementen met trendwatchers Igor Beuker, Richard van Hooijdonk en telecom expert Jurgen van Welbergen was een enorm succes. Vanwege de grote interesse gaan we in de tweede helft van het jaar deze events een vervolg geven.

De klantervaring in de houdgreep

Grip krijgen en houden op de customer experience. Het is één van de belangrijkste uitdagingen waar organisaties op dit moment voor staan.
Uitstekend bereikbaar zijn voor klanten via alle kanalen is essentieel om een geweldige klantervaring te kunnen bieden. Veel bedrijven worstelen nog met vaste en mobiele telefonie als losse componenten.

Benieuwd geworden hoe u de klantervaring in de houdgreep krijgt? Download dan hier dit e-book.

Connected Lounge inspiratiesessie

Wil je zelf ervaren op welke telecom trends je met jouw bedrijf nu al kunt inspelen, kom dan naar de maandelijkse Connected Lounge inspiratiesessie in het FC Utrecht stadion.

Aan de hand van inspirerende praktijkvoorbeelden en concrete oplossingen ervaar je wat moderne communicatietechnologie kan betekenen voor de bereikbaarheid van jouw organisatie en de interactie met jouw potentiele klanten.

Interesse in onze diensten?

Neem contact met ons op als je een vraag hebt over één van onze diensten. Je kan je ook inschrijven voor de nieuwsbrief van Tele2. Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, markttrends, nieuwe diensten en interessante casestudies.

Neem contact op

of bel met 0800‑1242