Zakelijk - Tele2

Openbare ruimtes:

slimmer, veiliger en duurzamer

Het innovatieve straatmeubilair van InfraMarks zijn hotspots!

InfraMarks is ontwerper en leverancier van duurzame, innovatieve producten voor openbare ruimtes, zoals bijvoorbeeld LED-wegverlichting, fietsenstallingen, zitbankjes en oplaadpalen. Aan een aantal van deze straatmeubilair heeft het jonge bedrijf uit Den Haag wificonnectiviteit toegevoegd. De slimme ontwerpen worden al dagelijks gebruikt op meer dan 50 plekken in verschillende gemeentes.

InfraMarks zet zich in om producten te ontwikkelen die de openbare ruimte slimmer, veiliger en duurzamer maken. En daarnaast om mensen te stimuleren om naar buiten te gaan en zo een gezondere leefstijl te bevorderen.

Veel van de producten van InfraMarks worden van stroom voorzien door middel van zonnepanelen. Hierdoor kunnen mensen ter plekke hun mobiele apparaten opladen en ’s avonds zijn de zitbankjes goed zichtbaar via de LED-verlichting die op zonne-energie werkt. Daarnaast beschikken de straatbankjes, laadpalen en oplaadpunten voor elektrische fietsen ook over wifi.

“Tegenwoordig wil iedereen altijd en overal verbonden zijn. Nederlanders zijn zo’n 70% van hun tijd online. We proberen met onze producten altijd in te spelen op de behoeften van de moderne samenleving”, legt Danny de Bruijn directeur bij InfraMarks uit.

“De hotspots zijn onder andere te vinden bij speelplekken, parken en recreatiestranden. Het is een upgrade van het buitengebied. Smartphones en tablets worden door iedereen overal gebruikt, dus is het geen verrassing voor ons dat de hotspots van de straatmeubilair veelvuldig worden gebruikt “, licht De Bruijn toe.

InfraMarks heeft inmiddels meer dan 20 wifi-hotspots geïnstalleerd in Nederland. En al die locaties moeten natuurlijk uitgerust zijn met snel en betrouwbaar internet. Niet zo gek dus dat InfraMarks op zoek ging naar een telecompartner met een betrouwbaar netwerk en een goed bereik.

Toegang tot snel internet op publieke plekken
“De hotspots zijn uitgerust met mobiele 4G-simkaarten van Tele2. Tele2 is net als wij een jonge en innovatieve partij die graag meedenkt en snel schakelt. En dat is prettig. Dankzij het mobiele 4G-netwerk hebben de gebruikers via de wifi-hotspots toegang tot snel internet. Eén van de doelen van het straatmeubilair dat we ontwerpen is om bij te dragen aan een fijne buitenbeleving en daar hoort online zijn tegenwoordig zeker bij“, vertelt De Bruijn enthousiast.

“Door de 4G wifi-hotspots hebben gebruikers optimaal toegang tot snel internet ook als ze buiten in het park, op een stadsplein of andere buitenlocatie zijn.”Wilt u weten wat Tele2 voor u kan betekenen? Lees dan hier meer.

Eindeloos bellen, sms’en en internetten in de EU

Interesse in onze diensten?

Neem contact met ons op als u een vraag heeft over één van onze diensten. U kunt zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief van Tele2. Zo blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, markttrends, nieuwe diensten en interessante casestudies.

Neem contact op

of bel met 0800‑1242