Zakelijk - Tele2

IK BEN OP ZOEK

NAAR JOU!

Inschrijving voor deze editie van Eindbaas is gesloten.
De winnaar wordt binnenkort bekendgemaakt op de website van FC Utrecht.

Eindbazen, dat zijn ondernemers die elke dag keihard werken. Ondernemers die kansen pakken. Ben jij ook een ondernemer met een grenzeloze dadendrang die altijd en overal onbeperkt wil ondernemen? Dan ben je een echte eindbaas! Dan is Frans van Seumeren op zoek naar jou!

Een eindbaas van FC Utrecht wordt opgehaald met de spelersbus. Zijn bedrijfslogo komt op het shirt, zijn logo op de boarding en zijn gasten in een eigen skybox. Jos Maree van Jos-Tech weet hoe het is om eindbaas voor een dag te zijn.

Ben jij ook een ondernemer met ambitie en lef? Dan pas je uitstekend bij FC Utrecht. En bij Tele2.

Actievoorwaarden

Ik wil eindbaas voor een dag worden

Frans was op zoek naar een nieuwe eindbaas voor een dag. Voor de wedstrijd FC Utrecht – ADO Den Haag, op 8 april 2018. In het najaar gaat Frans van Seumeren weer op zoek naar een nieuwe Eindbaas. Dan maak je opnieuw kans om ‘De baas voor een dag’ van FC Utrecht te worden.

Interesse in onze diensten?

Neem contact met ons op als u een vraag heeft over één van onze diensten. U kunt zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief van Tele2. Zo blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, markttrends, nieuwe diensten en interessante casestudies.

Neem contact op

of bel met 0800‑1242