Zakelijk - Tele2

Connected
Lounge

Onze telecomoplossingen zien en ervaren

Een auto koopt niemand zonder eerst een proefrit te maken. Maar we schaffen wel een telecomoplossing aan zonder eerst te ervaren hoe de oplossing in de praktijk werkt. Vreemd, toch? Dat vinden wij ook. Daarom zijn onze klanten en prospects vanaf nu iedere dag van de week welkom in onze Connected Lounge in Stadion Galgenwaard. Bekijken, uitproberen en een adviesgesprek met een ervaren Business Consultant. In de Tele2 Connected Lounge kan het allemaal.

De skybox in het toekomstige connected stadion is getransformeerd tot een state-of-the-art experience center met de nieuwste telecomoplossingen. Een plek waar diensten en mensen samenkomen. Klanten kunnen hier kennismaken met mobiel 4G, Hosted telefonie, Unified Communications, Internet of Things, VoLTE en ViLTE.

Verbondenheid
De Connected Lounge is op 30 oktober officieel geopend in de skybox van het FC Utrecht stadion door FC Utrecht-voorzitter Wilco van Schaik en Barry Wissink, MD Zakelijke Markt Tele2 Nederland. Voorafgaand aan de wedstrijd FC Utrecht-NEC spraken de heren strijdlustige woorden over de samenwerking. "Wij zijn beiden uitdagers van de gevestigde orde," zei Wissink.

"En wij winnen dat gevecht ook vaak." Van Schaik beaamde dat gretig. "FC Utrecht daagt ook iedere dag de top uit. We willen altijd winnen. We voelen altijd de druk van het presteren".

Tele2 en FC Utrecht zijn partners die goed bij elkaar passen, daar was men het roerend over eens. Lovende woorden voor Tele2, de sponsor die van Galgenwaard een "connected stadion" maakt met een wifi-netwerk voor bezoekers waarop de nieuwe FC Utrecht app straks supersnel zal werken. De naam Tele2 is duidelijk aanwezig in het stadion, maar niet op de voetbalshirts. De sponsorplek is vergeven aan goede doelen, die zo meer zichtbaarheid kunnen creëren.

Persoonlijk advies ‘op maat’
Klanten die een bezoek brengen aan de Connected Lounge kunnen rekenen op een goed gesprek met Senior Business Consultant Jurgen Welbergen. Hij is er op iedere werkdag te vinden en is zeer te spreken over de locatie. “Mensen hebben het druk, maar zodra ze bij ons binnenlopen valt die druk van ze af. Het FC Utrecht stadion is een ontspannen omgeving. Het is in mijn ogen dan ook de ideale plek om rustig de verschillende telecomoplossingen te zien en te vergelijken.”

Op werkdagen zijn er geen wedstrijden. Terwijl de grasmaaier op de achtergrond zijn werk doet, kan Welbergen in alle rust (nieuwe) klanten te woord staan. “Veel klanten hebben onvoldoende kennis in huis om te bepalen welke oplossing het beste bij hun huidige en toekomstige situatie past. Daar helpen wij ze bij: door goed na te gaan waar zij nu echt behoefte aan hebben en de verschillende oplossingen en functionaliteiten in de praktijk te laten zien. Dan gaat het ook echt voor ze leven.”

Betrouwbare partner
Dat steeds meer organisaties voor de zakelijke oplossingen van Tele2 kiezen is niet zo vreemd. Het 4G-Only netwerk kwam al begin dit jaar als uitstekend uit de bus in een onafhankelijk onderzoek en inmiddels maken meer dan 1 miljoen klanten dagelijks gebruik van het mobiele netwerk van Tele2.

Wilt u ook een ‘proefrit’ maken voordat u een telecomoplossing kiest? Kom dan naar de Connected Lounge van Tele2. Een afspraak is razendsnel gemaakt via 0800-1242.

Interesse in onze diensten?

Neem contact met ons op als u een vraag heeft over één van onze diensten. U kunt zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief van Tele2. Zo blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, markttrends, nieuwe diensten en interessante casestudies.

Neem contact op

of bel met 0800‑1242