Out-of-Here?

Out-of-Office!

Soms moet je gewoon even niet bereikbaar zijn. Geen telefonisch overleg, weg van je werkmail en ‘… heeft de afdelingsapp verlaten’. Werkstress is op dit moment beroepsziekte nummer één in Nederland. Jaarlijks meldt 14 procent van de Nederlandse werknemers zich met burn-outklachten bij een arts. Hoe houden we werk leuk en hoe verminderen we werkstress? Echt even offline zijn, was niet eerder zo belangrijk als nu. Dit blijkt uit onderzoek, onder ruim 1500 werkgevers en werknemers tussen de 18 en 65 jaar, uitgevoerd door Markteffect in opdracht van Tele2.

Download de Out of Office replies

Tele2 is er voor de bereikbaarheid van werkend Nederland, maar niet altijd. Want soms moet je volledig ‘offline’ gaan. Even uitschakelen en opladen. De telecomprovider pleit daarom dat werkend Nederland volledig ‘uit staat’ tijdens de vakantieperiode.

Maar je inbox werkt wel gewoon door. Speciaal voor de komende vakantieperiode heeft Jordi van de Bovenkamp een aantal hilarische Out of Office replies opgesteld. Jordi van de Bovenkamp, is komiek bij Badum! Onder andere bekend van RTL Late Night en het programma Padoem Patsss, de one-liner show van BNN. Met deze Out of Office replies weten klanten en collega’s dat jij ‘gewoon even niet bereikbaar bent'. Je staat even helemaal ‘uit’ en zorgt tegelijkertijd wel voor een glimlach op het gezicht van de ontvanger.

Vul je gegevens in en download de hilarische Out of Office replies ter inspiratie!

Fijne vakantie!

Interesse in onze diensten?

Neem contact met ons op als u een vraag heeft over één van onze diensten. U kunt zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief van Tele2. Zo blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, markttrends, nieuwe diensten en interessante casestudies.